• Facebook
    • Instagram
    • Phone
    • Pinterest

Totalna Biologia, Pięć Przemian, Tradycyjna Medycyna Chińska

  • O mnie
  • O Ziemku
  • Przepisy
    • Śniadania
    • Dania Główne
    • Zupy
    • Słodkości
  • Porady
  • Umów się na konsultacje
  • Wydarzenia
  • Opinie
  • Współpraca

Smalec inaczej

Śniadania

11 Gru

SKŁADNIKI:
1/2 szklanki oleju kokosowego bezzapachowy nierafinowany, albo olej ryżowy,
łyżka kaszy gryczanej niepalonej,
1 śliwka suszona niesiarkowana,
1/2 cebuli ,
1/2 jabłka
sól,
pieprz ,
majeranek

PRZYGOTOWANIE:
Kasze gotuje do miękkości. Cebulkę, jabłko ( starte na tarce ) i śliwkę podsmażam na odrobinie oleju . Jak już będzie podsmażone dodaje resztę oleju i ugotowaną kaszę. Przyprawiam pieprzem, solą, majerankiem. Miksuje .
Wlewam do słoika. Gotowe.
Trzymamy w lodówce.
Spróbujcie

Leave a Comment

« Placuszki gryczano-ryżowe z jabłkami
Tofucznica z boczniakami »

Dodaj komentarz Anuluj pisanie odpowiedzi

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Przepisy

  • Dania Główne
  • Porady
  • Słodkości
  • Śniadania
  • Uncategorized
  • Zupy
ziemkowamama
Nazywam się Ewa Dawidziak. Jestem mamą niezwykłego chłopca - Ziemka i to właśnie dzięki niemu odkryłam swoją drogę, która na co dzień daje mi poczucie sensu i spełnienia. Jest to ścieżka samopoznania, rozwoju i pomagania innym w taki sposób, w jaki pomogłam sama sobie i swojej rodzinie. Czytaj dalej...

Copyright © 2019 · ziemkowamama.pl