• Facebook
    • Instagram
    • Phone
    • Pinterest

Totalna Biologia, Pięć Przemian, Tradycyjna Medycyna Chińska

  • O mnie
  • O Ziemku
  • Przepisy
    • Śniadania
    • Dania Główne
    • Zupy
    • Słodkości
  • Porady
  • Umów się na konsultacje
  • Wydarzenia
  • Opinie
  • Współpraca

Smażone tofu z modrą kapustą

Dania Główne

11 Gru

SKŁADNIKI:
opakowanie tofu
Modra kapusta
Brokuły
Kiełki

PRZYGOTOWANIE:
Tofu rozdrabniam widelcem.
Smażę najpierw posiekana cebulę,
po 5 min dorzucam tofu,
pieprze,
łyżka sosu sojowego Tamari,
szczypta bazylii i
kurkumy.
Smażymy ok 5-10 min.
Kapusta modra
Siatkujemy, płucze.
Do garnka 1/3 szklanki wody.
Jak się zagotuje łyżkę masła klarowanego, kapustę,
1/2 łyżeczki kminek mielony pieprz, sól, troszkę cytryny.
Podsmażamy ok 10 – 15 min.
Gotuje do miękkości

Leave a Comment

« Ryż pełnoziarnisty z soczewicą
Sos boloński inaczej »

Dodaj komentarz Anuluj pisanie odpowiedzi

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Przepisy

  • Dania Główne
  • Porady
  • Słodkości
  • Śniadania
  • Uncategorized
  • Zupy
ziemkowamama
Nazywam się Ewa Dawidziak. Jestem mamą niezwykłego chłopca - Ziemka i to właśnie dzięki niemu odkryłam swoją drogę, która na co dzień daje mi poczucie sensu i spełnienia. Jest to ścieżka samopoznania, rozwoju i pomagania innym w taki sposób, w jaki pomogłam sama sobie i swojej rodzinie. Czytaj dalej...

Copyright © 2018 · ziemkowamama.pl